MIJN MUZIKALE FORMULES, OP JOUW MAAT:

Ik breng graag mijn muzikale passie naar jouw op privé feest of event (verjaardag, communie, viering, trouw, begrafenis…), bedrijfsfeest of event (receptie, event met klanten, feest voor werknemers…) of in jouw stad of buurt (buurt feesten, braderijen, sport evenement…)... kortom alles is mogelijk en bespreekbaar. Ik treed ook regelmatig op in en buiten Europa.
 

De meest voorkomende MUZIKALE RECEPTeN zijn de volgende:

SOLO - live on tape 

  • 60 min (2 sessies) 
  • 90 min (3 sessies) 

Langer kan ook en eventueel kan ik ook deel van de presentatie voor men rekening nemen (voorbeeld: iemand aankondigen of in de bloemetjes zetten...)

ElleYana met begeleiding

Ideaal voor elke receptie of tijdens het eten breng ik u samen met bijvoorbeeld een pianist of accordeonist Blues/Jazz/Pop/easy listening of Franse chansons.

A Bout de Souffle (trio zang, accordeon, contra bas) 

Franse "chansons populaires" gebracht door een prachtig trio met de nodige twists en knipoogjes naar die fantastische muziek uit de jaren 70.

ElleYana full band 

Maak van uw privé of bedrijfsfeest een echt muzikaal festijn met ElleYana Full Band - we staan niet in voor de gevolgen maar het zal een knallend feestje worden.

+ extra DJ set  

Vaak vraagt men een muzikale omkadering voor, tussen en na het event met een DJ. Ik werk al jaren samen met professionele DJ's die alles mooi in elkaar laten overvloeien.  

Je kan hem samen boeken met mij en wordt dit typisch voorzien tot  max 3h 's nachts.

 

Bijkomende kosten 

Transportkosten (van/naar)

Huur installatie indien niet aanwezig