OVER elleyana

Op mijn zestiende ontdekte ik de rockscene met een coverband waar ik de lead zang voor mijn rekening nam. Ik nam deel aan verschillende zangwedstrijden en ... een missverkiezing. Daar leerde ik heel wat bij qua podium présence. Het was ook daar dat ik mijn voorliefde voor de nummers van Tina Turner ontdekte.

Men is nooit zand in eigen land, wat er ook voor zorgde dat ik mijn carrière uitbouwde aan de Côte d’Azur. Eens daar ervaring en naam opgebouwd, volgde België, Nederland, Turkije, Zwitserland, Thailand, Japan, ... Daarnaast heb ik al vaak samengewerkt met bekende vlaamse artiesten waarvan ik u de lijst zal onthouden :)

Vandaag de dag treed ik op privé en bedrijfsfeesten, zing ik in het openbaar en verzorg ik allerhande events met mijn formules op maat van de klant. Ik kan zowel solo als met pianist of full band een avondje entertainment verzorgen gaande van blues, jazz tot rock & roll of hedendaagse muziek. Ik kan zowel de presentatie verzorgen,  indien u iets aan te kondigen hebt, afgewisseld met muziek en zang. Indien u de avond wil afsluiten met een dj set zorg ik daar ook meteen voor.

Daarnaast maak ik deel uit van een trio samen met 2 fantastische muzikanten Rein en Herman. Met het Trio ‘A Bout de Souffle’  bieden we een programma voor de liefhebbers van het Franse chanson populaire. Champs-Elysées, L’ été Indien, Gigi L’ amoroso, Tombe la neige, Les lacs du Connemara,  Les filles du bord de mer… Alle grote chansons van de jaren ’60 en ’70 passeren de revue. Het trio is mobiel en verplaatst zich gemakkelijk. En met de zangboekjes van ‘A Bout de Souffle’ wordt dit een echt café chantant, een avond vol uitbundig zingen in Franse stijl! Graag horen wij uw favoriete nummers van die periode en passen wij het programma graag aan.

 Oja, en met men alter ego Babbette maak ik leuke en niet al te serieuze nummertjes.

U ziet, Ik ben een veelzijdig artiest en deel heel graag mijn grote passie met jullie .... zingen en entertainment.

Contacteer me gerust en hoor graag al jullie wensjes.

xxx

ElleYana

Step by step

Discovering stages

Men eerste stapjes in de entertainment proeven naar meer

Now it’s for real

ElleYana is born

Men passie wordt men beroep

A Bout de Souffle

Nooit buiten adem

met men twee fantastische muzikanten en de franse chansons.

Mijn tech setup

Laat me nooit in de steek

Een goed optreden kan alleen maar met top muzikanten en betrouwbare "gear".